جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تجمع آوارگان فلسطینی علیه قانون منع کار

آوارگان فلسطینی مقیم لبنان در اعتراض به اوضاع اجتماعی در بیروت تجمع کردند و با سر دادن شعارهایی لغو قانون «نداشتن حق کار برای آوارگان فلسطینی» را خواستار شدند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، اعضای ائتلاف «لبنانی فلسطینی» ضمن راه اندازی کمپین «حق کار برای آوارگان فلسطینی در لبنان»، به مناسبت روز کارگر در شهر بیروت تجمع کردند و در آن خواستار لغو قانون «منع کار برای آوارگان» شدند.

تجمع کنندگان فلسطینی مقیم لبنان با سر دادن شعارهایی بر حق کار برای آوارگان فلسطینی و لغو قوانین «ظالمانه» که آنها را از برخورداری حق کار محروم می کند، تاکید کردند.

در این تجمع نمایندگان نهادهای محلی، احزاب فلسطینی و لبنانی نیز شرکت داشتند، مقابل ساختمان العازاریه در خیبان ریاض الصلح در شهر بیروت و به مناسبت روز کارگر صورت گرفت.

در این تجمع برخی از روسای احزاب سیاسی لبنان و فلسطین سخنرانی کردند. رئیس حزب الاتحاد ضمن شرکت در تجمع تاکید کرد که کارگر فلسطینی در لبنان نه به دلیل شرایط سخت اقتصادی، بلکه به دلیل تصمیمات سیاسی بیکار است.

حزب الاتحاد در پیامی به وزیر کار لبنان نوشت: آوارگان فلسطینی رقیب کارگران لبنانی نیستند و برخورداری آنها از حق کار، مانع بازگشت آنها به وطنشان نخواهد شد.»

«اشرف دبور» سفیر فلسطین در بیروت و «حسن منیمنه» رئیس کمیته گفتگوی لبنانی و فلسطینی روز سه شنبه گذشته در مقر سفارت فلسطین در لبنان با یکدیگر دیدار و درباره اوضاع آوارگان فلسطینی و راه های بهبودی اوضاع معیشتی و محیطی آنها در این کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اتحادیه عرب در تاریخ ۱۱ سپتامبر ۱۹۶۵ با صدور پروتکلی  پیشنهاداتی برای بهبود وضع زندگی روزمره آوارگان  فلسطینی در تمام کشورهای عربی را به تصویب رساند. هدف از صدور این پروتکل تضمین برابری و برادری بین فلسطینیان و شهروندان عرب در زمینه برخورداری از حق اشتغال، آزادی رفت و آمد و حق بازگشت به سرزمین آبا و اجدادی خود بود.


این پروتکل توسط عراق، مصر، سوریه و اردن به تصویب و به اجرا گذاشته شد، اما لبنان و کویت از تصویب این پروتکل به خاطر امکان ایجاد رقابت در صحنه بازار کار بین آوارگان فلسطینی و شهروندان خودی، خودداری کردند.

فلسطینیان حدود ۷ درصد از جمعیت ساکن لبنان را تشکیل می دهند و گفته می شود که فلسطینیان ساکن اردوگاهها از اعطای حقوق پایه ای مانند حق شهروندی برخوردار نیستند.در همین راستا به دنبال قانون مصوبه سال ۲۰۰۱، فلسطینیان از حق ماکیت بر زمین و ساختمان در لبنان محروم هستند.

انتهای پیام/




مطالب مرتبط

سازمان‌های بین‌المللی: محاصره غزه و کوچ اجباری فلسطینی‌ها مصداق نسل‌کشی است

سازمان‌های بین‌المللی: محاصره غزه و کوچ اجباری فلسطینی‌ها مصداق نسل‌کشی است

۲ نهاد برجسته سازمان ملل با ابراز نگرانی عمیق از تداوم محاصره غزه و افزایش آوارگی اجباری فلسطینی‌ها در کرانه باختری، این اقدامات را جرایمی جنگی و شکل‌هایی از نسل‌کشی دانسته و خواستار توقف فوری این تخلفات فاحش حقوق بین‌الملل شدند.

|

تداوم حملات به غزه در چهل و چهارمین روز ازسرگیری جنگ؛ هشدار سازمانهای مختلف بین المللی درباره فاجعه انسانی در غزه

تداوم حملات به غزه در چهل و چهارمین روز ازسرگیری جنگ؛ هشدار سازمانهای مختلف بین المللی درباره فاجعه انسانی در غزه

حملات هوایی و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه در حالی ادامه دارد، که سازمان های جهانی درباره وخامت اوضاع ساکنان این منطقه به شدت هشدار دادند.

|

شهادت هزار کودک در غزه طی یک هفته

شهادت هزار کودک در غزه طی یک هفته

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به نبود کمک های غذایی در نوار غزه اعلام کرد طی یک هفته پس از آغاز مرحله جدید تجاوزهای رژیم صهیونیستی به این منطقه، هزار کودک به شهادت رسیدند.

|

تاکید حماس بر لغو تصمیم آمریکا علیه آنروا

تاکید حماس بر لغو تصمیم آمریکا علیه آنروا

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تصمیم وزارت دادگستری آمریکا علیه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، خواستار لغو فوری آن شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.