واکاوی تلاش های پشت پرده جهت بدنام سازی برنامه شبکه پرس تی وی

تشکیلات صهیونیستی همانند "سازمان مقابله با نفرت دیجیتال" سعی می کنند به مواضع خود در قبال مخالفانشان، رنگ و لعاب کارهای پژوهشی و تحقیقاتی و یا دانشگاهی را نیز ببخشند تا از این طریق، عمق نفوذِ مواضعشان را در میان افکار عمومی بین المللی بیشتر کنند. موضوعی که حقیقتا نیاز به وجود نوعی آگاهی در میان افکار عمومی بین المللی دارد تا در دام این فریب گرفتار نشوند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) رژیم اشغالگر قدس با همدستی برخی سازمان ها و نهادهای بین المللی که در ظاهر مسوولیت مقابله با ترویج نفرت در فضای دیجیتال را برعهده دارند، عملابر شدتِ تلاش های خود جهت تخریب برنامه فلسطین محرمانهزدایی افزوده است. یکی از سازمان های فعال در این حوزه، "سازمان مقابله با نفرت دیجیتال" است که در انگلستان مستقر است و پیوندهای محکمی را نیز با لابی های صهیونیستی در این کشور دارد. این نهاد با "تروِر شین" که از حامیان جنبش صهیونیسم در انگلیس است در ارتباط می باشد. فردی که سال هاست در انگلیس به نفع رژیم صهیونیستی اقدام به جمع آوری کمک های مالی می کند.
البته که شبکه های مختلف قدرت و نفوذ صهیونیست ها در انگلستان به مراتب پیچیده تر از این حرف ها هستند و این آن ها هستند که با نفوذ در نهادهای مختلف، تلاش های سازمان یافته ای را جهت مقابله با هرگونه تحرکی در راستای احقاق حقوق ملت فلسطین انجام می دهند.
قسمت جدید برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی در گفتگو با دیوید میلر، استاد سابق دانشگاه بریستول بریتانیا و فعال سیاسی و اجتماعی حامی ملت فلسطین و گرِگ هادفیلد، روزنامه نگار آزاد و از چهره های نزدیک به حزب کارگر بریتانیا، به واکاوی ابعاد مختلف تلاش های پشت پرده جهت بدنام کردن برنامه فسلطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی پرداخت.
دیوید میلر در ابتدای بحث خود به این نکته اشاره کرد که فردی نظیر تروِر شین از جمله شناخته شده ترین رهبران جریان و جنبش صهیونیسم در بریتانیا است. او چه از نظر سیاسی و چه از نظر جمع آوری کمک های مالی برای رژیم اشغالگر قدس در بریتانیا، اقدامات و فعالیت های زیادی را انجام داده و اینکه اکنون شاهدیم یک چنین فردی پیوندهای نزدیکی با سازمان های مخالف با برنامه فلسطین محرمانه زدایی دارد و هر اقدامی انجام می دهد تا این برنامه بدنام شود، پدیده چندان عجیبی نیست و ترور شین عملا در حال انجام وظایفی است که سال هاست آن ها را در بریتانیا انجام می داده است.
گرِگ هادفیلد نیز تاکید کرد که تجربه وی به عنوان یک فرد نزدیک به حزب کارگر حاکی از آن است که افرادی نظیر ترور شین، اقدام به شکل دهی به شبکه های مخفی و پشت پرده حافظ منافع رژیم اشغالگر قدس در بریتانیا می کنند و البته که دامنه این شبکه ها بعضا بین المللی نیز است. این شبکه های مخفی به هیچ عنوان ساختار دموکراتیکی ندارند و تنها هدف و دستورکار آن ها یک چیز است: حراست از منافع رژیم صهیونیستی و بی اعتبار کردن جریان های مخالف و منتقد با آن. در مورد تحرکات اخیر در بریتانیا علیه برنامه فلسطین محرمانه زدایی نیز عملا شاهد تلاش هایی مشابه هستیم و این جریان ها سعی می کنند با ظاهری آراسته و به ظاهر دموکراتیک، برنامه فلسطین محرمانه زدایی را که به افشاگری از رویه های مختلف غیرقانونی و اشغالگرانه صهیونیست ها در بریتانیا می پردازد را مورد حمله قرار دهند.
دیدید میلر نیز در ادامه با اشاره به مرکز مقابله با ترویج نفرتِ دیجیتال به طور خاص به این نکته اشاره کرد که جالب است که این نهادِ به ظاهر بی طرف، پیوندهای قوی با نهادها و جنبش های صهیونیستی نظیر "جنبش ضدافترا" دارد و در عین حال، کمک های مالی قابل توجهی را نیز از جریان های حامی رژیم اشغالگر قدس دریافت می کند و در این چهارچوب، می بینیم که یکچنین تشکیلاتی، برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی را به ترویج نفرت متهم می کند اما هیچ سخن و بحثی از رویه های آپارتایدی و غیرقانونی و نامشروع رژیم صهیونیستی انجام نمی دهد.
گرِگ هادفیلد هم به طور خاص به این مساله اشاره کرد که تلاش های جاری جهت تخریب وجهه برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی تا حد زیادی وی را به یاد اقدامات فراوانی که جهت بی اعتبارسازی وجهه خودِ وی به مثابه یکی از افراد فعال در قالب حزب کارگر انجام شد، می اندازد. تلاش هایی که تا حد زیادی ناشی از نفوذ قابل توجه لابی های صهیونیستی در درون سازوکارهای حزب کارگر بریتانیا هستند و با ابزارهایی نظیر نفوذ سیاسی، قدرت مالی و فعالیت های به هم پیوسته شبکه ای، هر فردی یا گروهی را که به انتقاد از رژیم اشغالگر قدس و رویه های مجرمانه آن بپردازد را هدف قرار می دهند. از این رو، چندان عجیب نیست که می بینیم سازمان های مقابله با نفرت در بریتانیا نظیر مرکز مقابله با ترویج نفرتِ دیجیتال در این کشور، در مقابل رویه های رژیم صهیونیستی سکوت می کنند اما علیه برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی که به صورت مستدل به افشاگری از فعالیت های مجرمانه اسرائیل می پردازد، دست به کنش و اقدام می زنند. برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی تاکنون بارها و بارها در قالب گزارش های مرکز مبارزه با نفرت پراکنی دیجیتال که در بریتانیا مستقر است، مورد اشاره و البته حمله قرار گرفته است.
دیدیود میلر نیز تصریح کرد که یک نکته قابل تامل در قالب فعالیت های مرکز مقابله با ترویج نفرت دیجیتال در برتیانیا این است که این مرکز از همان حربه هایی که رژیم صهیونیستی جهت بدنام کردن مخالفان و منتقدان خود بهره می برد، استفاده می کند. به عنوان مثال این مرکز نیز منتقدان رژیم اشغالگر قدس نظیر برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی را ضدیهودی می خواند. این در حالی است که برنامه مذکور صرفا به افشاگری از فعالیت های پشت پرده و مجرمانه لابی ها و شبکه های قدرت صهیونیستی در خارج از این کشور و به طور خاص بریتانیا می پردازد. در واقع، این مرکز نیز همچون دیگر مراکز و نهادهای وابسته به رژیم صهیونیستی از ادعاها و شعارهای عوام فریب جهت مقابله و برخورد با منتقدان خود بهره می گیرد و فعالیتهای آن کاملا مغرضانه است.
در پایان گرِگ هادفیلد نیز گفت که رویه های مرکز مقابله با ترویج خشونت دیجیتال در دشمنی علیه برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی تا حد زیادی با اقدامات نهادهای مشابه با آن در خصومت ورزی علیه "جرمی کوربین" رهبر سابق حزب کارگر که از جمله منتقدین صهیونیست ها بود، شبیه است. در این میان، نکته قابل تامل این است که تشکیلات اینچنینی سعی می کنند به مواضع خود در قبال مخالفانشان، رنگ و لعاب کارهای پژوهشی و تحقیقاتی و یا دانشگاهی را نیز ببخشند تا از این طریق، عمق نفوذِ مواضعشان را در میان افکار عمومی بین المللی بیشتر کنند. موضوعی که حقیقتا نیاز به وجود نوعی آگاهی در میان افکار عمومی بین المللی دارد تا در دام این فریب گرفتار نشوند.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس