ناآرامی های اخیر در ایران
توطئه ای آمریکایی و اسرائیلی است

«مارک گلن»
«مارک گلن» تحلیلگر سیاسی آمریکایی و بنیانگذار «جنبش همبستگی هلال احمر و صلیب سرخ» در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار بخش انگلیسی خبرگزاری قدس (قدسنا) در خصوص تحولات اخیر ایران و اغتشاشاتی که در ایران رخ داده و خصومت غرب در قبال ایران بویژه در مدیریت این ناآرامی ها گفت: ابتدا اجازه دهید از شما به خاطر افتخار شرکت در این بحث مهم تشکر کنم. غرب – و منظور ما اساساً آمریکا – در واقع به دلایل متعدد، درجه مشخصی از خصومت خود را با ایران حفظ می کند. اولین مورد به دوران باستان برمی گردد، زمانی که «غرب» به نام «رم» و «ایران» به نام «پارس» شناخته می شد. دو امپراطوری درگیر یک سری درگیری ها بودند که امروزه بیانگر طولانی ترین مبارزات سیاسی/نظامی در تاریخ بشریت است که تقریباً 800 سال به طول انجامید و - نه به طور تصادفی - مربوط به همان چیزی است که این مبارزه امروز بر سر آن ادامه دارد یعنی کنترل بر خاورمیانه و به ویژه منطقه معروف به شام که فلسطین امروزی است.
وی افزود: بعد از آن، دلیل جدیدتر این خصومت، مربوط به سال 1979 و انقلاب موفقیت آمیز ایران است که شاه تحت کنترل آمریکا را و به همراه آن، تمام شاخک های ارتباطی که آمریکا (و در نتیجه، موجودیت صهیونیستی) از طریق آن توانست ایران را در سطح ژئو-پولوتیک کنترل کند، بیرون راند.
مارک گلن تصریح کرد: آنچه که باعث بدتر شدن اوضاع و افزایش خصومت غرب شد این است که این انقلاب آنطور که معمولاً رخ می دهد به هرج و مرج تبدیل نشد، بلکه به یک بنگاه سیاسی باثبات و قدرتمند منجر شد که تا امروز پابرجاست یعنی جمهوری اسلامی ایران. این ضربه هولناکی به حیثیت و اعتبار آمریکا بود و مهمتر از آن یک تهدید واقعی است که سایر کشورهای منطقه و به ویژه کشورهای سنی عرب که به شدت تحت کنترل سیاسی آمریکا و اسرائیل هستند، از ایران تقلید کنند. این مدل منجر به فروپاشی کامل هژمونی موجود حاکم بر منطقه خواهد شد.
این تحلیلگرسیاسی خاطرنشان کرد: در مورد ناآرامیهای اخیر، تردیدی وجود ندارد که در واقع این آمریکا و اسرائیل هستند که ناآرامیها را به عنوان ابزاری برای بیثبات کردن ایران و آسیبپذیر کردن آن از درون بهعنوان پیشآهنگی برای آنچه در دهه گذشته با «بهار عربی»- توطئه غربی/صهیونیستی با هدف بی ثبات کردن مصر، لیبی، سوریه و غیره- رخ داد، به راه انداختهاند.
گفتگو از سیروس شیرزاد
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس