تبعید فلسطینیها ؛ سیاست راهبردی رژیم صهیونیستی برای تحکیم سیطره بر قدس شریف

در سالهای اخیر رژیم صهیونیستی در راستای فراهم کردن مقدمات سیطره بر مسجدالاقصی بسیاری از فلسطینی ها و رهبران آنها از جمله شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی و شیخ رائد صلاح را تبعید کرده است.
خبرگزاری قدس (قدسنا)، در دهههای اخیر پس از اشغال فلسطین در سال 1948 رژیم صهیونیستی به طور برنامه ریزی شده سیاستهایی را در راستای تحکیم سیطره خود بر قدس شریف استفاده کرده است.
در همین راستا تبعید فلسطینی ها به ویژه شخصیتهای مهم، تاثیرگذار و مردمی آنها از قدس به طور جدی در دستور کار صهیونیستها قرار داشته است.
اما تبعید فلسطینیها در قدس سه نوع متفاوت دارد که رژیم صهیونیستی به فراخور سیاستهایش آنها را اجرا می کنید:
1. تبعید از مسجدالاقصی
2.تبعید از منطقه قدیمی و تاریخی قدس
3. تبعید از کل شهر قدس
در این سیاست صهیونیستها از تبعید به عنوان ابزاری برای مجازات فلسطینیها در یکی از استراتژیک ترین مناطق فلسطین و جهان اسلام استفاده می کنند.
براساس جدیدترین پژوهشها در عرصه فلسطین، سیاست تبعید در گذشته بیشتر شامل شخصیتها و رهبران موثر فلسطینی می شده اما در سالهای اخیر همه اهالی و اقشار قدس را در برگرفته است.
اما بهانه های رژیم صهیونیستی برای تبعید فلسطینی ها از قدس به عنوان پایتخت فلسطین چیست؟ بررسی فضای مجازی فلسطینی نشان می دهد که دو عامل در صدر علل تبعید فلسطینی ها قرار داشته است:
1. تصویربرداری از داخل مسجدالاقصی
2. حضور دائمی در مسجدالاقصی برای اقامه نماز
در سالهای اخیر رژیم صهیونیستی در راستای فراهم کردن مقدمات سیطره بر مسجدالاقصی بسیاری از فلسطینی ها و رهبران آنها از جمله شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی و شیخ رائد صلاح را تبعید کرده است.
براساس آمارهای رسمی در فلسطین، تنها در نیمه اول سال 2020، 236 نفر از فلسطینی ها از قدس یا مسجدالاقصی تبعید شده اند.
رژیم صهیونیستی در چند دهه اخیر در راستای تحکیم سیطره بر فلسطین و یهودی سازی قدس شریف سیاستهای متعددی را به اجرا گذاشته است، شهرک سازی، تخریب منازل فلسطینیها و تبعید آنان از شهر و دیارشان در بین مهمترین این سیاستها قرار داشته است. البته همه این اقدامات در سایه سکوت سنگین مجامع بین المللی رخ داده است تا صهیونیست ها بدون هیچ مانعی بتوانند سیاستهای خود را قدم قدم به پیش ببرند.
انتهای پیام/م.ت/
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس