برای ششمین هفته متوالی؛
تظاهرات ها علیه ساختار سیاسی فسادآمیز رژیم صهیونیستی در نیویورک برپا شد/ زنان اسرائیلی که تهدید به قتل نتانیاهو می کنند

بالاخره پس از چندین نوبت کارشکنی پلیس ایالات متحده آمریکا در مسیر برپایی اعتراضات ضد ساختار فساد انگیز سیاسی در اراضی اشغالی تظاهرات گسترده صهیونیستها در نیویورک برگزار گردید.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری قدس (قدسنا) بالاخره پس از چندین نوبت کارشکنی پلیس ایالات متحده آمریکا در مسیر برپایی اعتراضات ضد ساختار فساد انگیز سیاسی در اراضی اشغالی تظاهرات گسترده صهیونیستها در نیویورک برگزار گردید.
به نوشته روزنامه «هاآرتص» تعدادی از صهیونیست های ساکن نیویورک، با تجمع در پارک میدان واشنگتن واقع در محله منتهن، علیه نتانیاهو شعار داده و خواستار استعفای او شدند.
شعار اغلب حاضران در این تظاهرات اعتراض آمیز «نخست وزیر جرم و جنایت» بوده است.
پیش از این در روز جمعه دهها نفر با تجمع در نزدیکی پل «گلدن گیت» شهر سانفرانسیسکو، خواستار استعفای نتانیاهو از نخستوزیری شده بودند.
طی روزها و شب های گذشته تظاهرات های مختلفی در اراضی اشغالی نسبت به مدیریت بحران آفرین سران صهیونیستی به رهبری بنیامین نتانیاهو در شهرهای قدس اشغالی و تل آویو و محله سلوان محل سکونت نتانایاهو و خانواده اش برپا شده است.
شدت خشم معترضان نسبت به بحران و گرفتاری های پشت سر هم ایجاد شده ناشی از بی کفایتی صهیونیست ها در کنترل کردن کرونا و رسیدگی به امور اقتصادی اسرائیل و معیشت مردم تا حدی بوده است که در برخی تصاویر و ویدیوهای ضبط شده توسط کاربران فضای مجازی اسرائیل زن ها هم در کنار مردان تهدید به قتل نتانیاو می کنند.
به نقل از پایگاه خبری-صهیونیستی «دی تایمز آو اسرائیل» یک زن اسرائیلی در صفحه شخصی خود در توییتر اینگونه می نویسد: «می دانیم برای چه به محافظ نیاز داری. باورکن می دانیم. بالاخره روزی می رسد که بدون نگهبابانت گیر ما بیفتی!»
یک زن دیگر هم در این باره می نویسد: «تو و خانواده ات را زنده به گور خواهیم کرد» اینگونه واکنشات در فضای مجازی سرانچام باعث شد تا بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر که خود در سه پرونده فساد، رشوه خواری و خیانت در امانت است، نسبت به اینگونه تهدیدات با انتشار ویدیویی در صفحه فیس بوکی خود اظهار نگرانی کند.
یک مقام مسئول در مصاحبه با پایگاه خبری- صهیونیستی «هآارتض» پیشتر گفته بود که تعداد زنانی که در دوران شیوع ویروس کرونا مورد تجاوز جنسی و یا آزار و اذیت قرار گرفته اند بشدت افزایش پیدا کرده است.به گفته او، زنان در سایه قوانین محدودیت زا کرونایی مجبور بوده اند برای مدت ها در خانه بمانند و به هیچ موسسه ای مراجعه نکنند.
ریوکا نئومن رئیس سازمان پیشرفت زنان در این باره گفته است: ما برای یک تسونانی بزرگ که قرار است درپی افزایش تعداد شکایات مربوط به آزار و اذیت جنسی شکل بگیرد، آماده نیستیم. ما اکنون درباره یک وضعیت خطرناک صحبت می کنیم. برهه ای که هیچ وقت آن را تجربه نکرده ایم. در حال حاضر خانواده هایی در این باره شکایت می کنند که پیش تر هیچ سابقه ای نداشته اند.
سران اسرائیلی یک هفته پیش طرح کمک مالی به خانواده های تحت فشار اسرائیلی را تصویب کردند.
جامعه زنان اسرائیلی علاوه براین هر روز بیش از پیش در حال تبدیل شدن به یک بحران برای رژیم صهیونیستی است این رژیم و خاخام های تندروی آن از ورود زنان به برخی رسومات و یادگیری تعالیم دینی جلوگیری می کنند. زنان (عمدتا مذهبی) پس از ازدواج با مردان مجور هستند کار کنند و در عوض مردان آن ها نیز از صبح تا شب در کنیسه ها مشغول به دعاخواندن و فراگیری علوم به اصطلاح دینی هستند!
"یائل استین" رئیس انستیتو تحقیقاتی «International Fellowship of Christians and Jews» با انجام یک نظر سنجی گفته است که اقتصاد اسراییل از زمانی که بخش بهداشت این رژیم وارد مبارزه تمام عیار با ویروس کرونا شده بدتر شده است و روز به روز روبه تباهی می رود طوری که می توان گفت این روزها بزرگترین چالش و بحران اقتصادی 70 سال اخیر خود را تجربه می کند.
براساس آخرین نظرسنجی صورت گرفته توسط این سازمان، 40 درصد از شرکت کنندگان اسراییلی در پاسخ به سوالاتی مبنی بر سطح رفاه زندگی شان معتقدند که دیگر توان پرداخت حتی یک قبض آب و یا برق را ندارند و حتی در تامین نیازهای اولیه شان مانند غذا درمانده شده اند.
پیشتر وزارت اقتصاد اسرائیل گزارش داده بود که این رژیم از ابتدای ماه مارس تا ماه می 1.5 میلیون درخواستنامه دریافت مزایای بیکاری ثبت کرده است.
علاوه بر این، 89 درصد از کارمندان اسرائیلی که از کار بیکار شدهاند و دریافتی از سوی کارفرمایان حکومتی و خصوصی خود ندارند؛ بدون هیچ حمایتی از سوی تلآویو.
42.6 درصد از صهیونیست های پاسخ دهنده نیز اینگونه گفته اند که هیچ عضو خانواده یا حتی دوستی را برای رفع مشکلات مالی شان ندارند.
نکته قابل توجه این نظر سنجی آن است که اغلب افراد پاسخ دهنده (چه برخوردار از وضعیت مالی مناسب و چه نامناسب) آینده بسیار تاریکی را برای اقتصاد رژیم صهیونیستی و همچنین جامعه شان متصور هستند.
همچنین بر این اساس 21 درصد از جمعیت ساکن اراضی اشغالی منازل خود را در دوره کوتاه 4 ماهه شیوع ویروس کرونا از دست داده و مجبور شده اند به منزل والدین خود بازگردند.
"تامی بارششت" رئیس سازمان مدیران خدمات اجتماعی رژیم صهیونیستی گفته است که از هر خانواده 1 تا 2 نفر یا از کار بیکار شده اند یا به طور کل شغل خود را درپی شیوع ویروس از دست داده اند.
تنها یک چهارم پاسخ دهندگان اسراییلی گفتند که درآمد آنان تحت تاثیر کرونا قرار نگرفت.
انتهای پیام/ م.ح
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس