حمله به ایران خطرناک ترین جنگ ماست،تل آویوحتی درصورت پیروزی،بهای بسیارسنگینی راپرداخت خواهدکردکه چه بساموجب محوآن شود.
یک روزنامه صهیونیستی با انتشار سناریوی حمله نظامی احتمالی اسرائیل به ایران هشدار میدهد، اجرای چنین حملهای آسان نبوده و اسرائیل حتی در صورت پیروزی، بهای بسیار سنگینی را پرداخت خواهد کرد که چه بسا با محو موجودیت آن در ارتباط باشد.
به گزارش گروه بین الملل مشرق، روزنامه صهیونیستی "معاریو" اقدام به انتشار مطلبی زده بود که ادعا میکرد، سناریوی حمله به ایران است.
معاریو هشدار داده بود که اجرای چنین سناریویی ضد ایران به هیچ وجه برای اسرائیل آسان نخواهد بود و موفقیت اسرائیل در آن نیازمند پرداخت بهای بسیار سنگینی است که چه بسا با موجودیت اسرائیل ارتباط پیدا کند.
این روزنامه صهیونیستی در گزارش منتشرشده خود با استناد از منابع امنیتی موثق و بلندپایه صهیونیست مینویسد: بنابر سناریوی طراحی شده جنگندههای اسرائیلی باید تأسیسات هستهای ایران را هدف قرار دهند.
براین اساس این منابع امنیتی پیشبینی میکنند: در این حملات اسرائیل یک سوم جنگندههای خود را به خاطر پاتک پدافند هوایی ایران که مجهز به سیستم دفاع موشکی روسی است، از دست خواهد داد.
آنها تأکید میکنند: عملیات حمله به تأسیسات هستهای ایران در نوع خود پیچیدهترین و خطرناکترین حمله در تاریخ اسرائیل خواهد بود.
معاریو با استناد به این منابع امنیتی به این نکته اشاره میکند که نداشتن اطلاعات لازم از تأسیسات هستهای تهران موجب میشود، نتایج این حمله برای اسرائیل یک فاجعه باشد.
این روزنامه صهیونیستی دلیل این امر اینگونه تبیین میکند که اسرائیل از میان دهها تأسیسات هستهای ایران تنها قصد دارد، به سه مرکز یعنی مرکز تحقیقات هستهای اصفهان، تأسیسات غنیسازی اورانیوم نطنز و رآکتور آب سنگین اراک حمله کند و برای به اجرا گذاشتن این حمله از مرز میان ترکیه و سوریه و با گذر از شمال شرقی عراق وارد آسمان ایران میشود و این حمله نیازمند به خدمت گرفتن هواپیماهای سوختگیری است و هم اکنون کارشناسان اسرائیلی در حال بررسی مشکلات امکان شناسایی توسط سوریها و ترکها هستند.
این منابع میگویند: جنگندههای اسرائیلی در بمباران تأسیسات هستهای ایران بمبهایی به وزن 900 کیلوگرم و در کل دو نیم تن مواد منفجره بر روی تأسیسات هستهای ایران خواهند ریخت، بویژه رآکتور هستهای نطنز که 25 متر زیر زمین ساخته شده و با دیوارهای بتنی محافظت میشود و تأکید کردند، کسانی که این سناریو را طراحی کردند پیشبینی هم کردهاند که سامانه دفاع موشکی روسی ایران ممکن است موفق به سرنگونی بسیاری از جنگندههای اسرائیل شود.
اما "سارا لیوو ویتچ"، تهیه کننده گزارش با توجه به شرایط حاکم بر سناریو پیشبینی دیگری دارد و میگوید: در صورتی که جنگندههای اسرائیلی باقی مانده بتوانند به پایگاههای خود سالم بازگردند، با این حال با سرزمین دیگری غیر از آنچه آن را ترک کرده بودند مواجه میشوند؛ چون انتظار میرود ایران با موشکهای زمین به زمین (شهاب 3) خود که تمام مناطق اسرائیل را میتواند، هدف قرار دهد، به این تجاوز واکنش نشان خواهد داد و باید به این نکته هم توجه کرد که برخی از این موشکها مجهز به کلاهکهای شیمیایی هستند و این تنها یک آغاز است! چون همزمان با آن باید منتظر موشکهای حماس و حزب الله و عملیاتهای انتقامجویانه گسترده شهادت طلبان آنها و موشکهای قسام باشیم، این درحالی است که ایرانیها با هدف قرار دادن نفتکشهایی که از خلیج فارس عبور میکنند، تلاش خواهند کرد، موجب بروز بحران نفتی بزرگی شوند که جهان و همچنین اسرائیل را در گیر خود خواهد کرد!
معاریو در ادامه مینویسد: بحث برسر موضوع حمله نظامی به ایران در این روزها در اسرائیل به اوج خود رسیده، "مئیر داگان" رئیس سابق موساد از واهمههای خود به دلیل نبود رهبری مناسب میان اسرائیلیها و ریسک بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر و ایهود باراک، وزیر جنگ اسرائیل در حمله به ایران سخن گفت و همین موجب شد تا برخی از نزدیکان به نتانیاهو و وزرا بگویند که داگان دیوانه شده است.
پس از آن معاریو به "آفرایم هالیوی" که از رؤسای سابق موساد بود، اشاره میکند که سه سال قبل نتایج این حمله را پیش بینی کرده بود و در گفت وگو با مجله "تایم" در ژوئیه 2008 میلادی گفته بود که حمله به ایران نتایج ویرانگری در بلندمدت برای اسرائیل درپی دارد که چه تا صد سال ادامه داشته باشد، به همین دلیل نباید به ایران حمله کرد، حتی اگر این آخرین گزینه اسرائیل باشد.
هالیوی تاکنون موضع خود را تغییر نداده و هفته جاری گفت، تا وقتی احساس کنم، واقعیت چنین است، نظر خود را تغییر نخواهم داد، سخنان من کاملاً شفاف و آشکار و روشن است و در آن تغییری حاصل نشده، اما باید بگویم منظور من از کلمه "یک قرن" این بود که بگویم بازتاب چنین جنگی تا چندین نسل بر اسرائیل قابل ملاحظه خواهد بود.
اما "شلومو گازیت" که در گذشته رئیس دایره اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل بود، در گفت وگو با معاریو تأکید کرد: حمله به تأسیسات هستهای ایران به اضمحلال اسرائیل منجر میشود؛ از این جنگ ما وجود نداریم؛ نتایجی که انتظار داریم از این جنگ آنها را محقق کنیم، یعنی از بین بردن برنامه هستهای ایران نتایج کاملاً معکوسی خواهد داشت.
و افزود: ایران آشکارا به کشوری هستهای تبدیل خواهد شد و ما قربانیان موشکهای آن خواهیم بود که از ایران و حماس و حزب الله به سمت اسرائیل شلیک میشود؛ ایران از سلاح نفت استفاده نخواهد کرد، چون شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه بازگشت به مرزهای 1967 میلادی را بر ما تحمیل خواهد کرد، شورای امنیت نیز مجبور میشود، قطعنامهای بر ما تحمیل کند که قدس را نیز دربرگیرد.
"آوئیم سیلاع"، از جمله طراحان برنامه حمله به تأسیسات هستهای عراق نیز به معاریو گفت که از زمان حمله به رآکتورهای عراق شاهد تغییر و تحولاتی در اوضاع بین المللی بودهایم.
او که همچنان در حوزههای امنیتی مشغول به کار است، گفت: طی سالهای گذشته اسرائیل در انتظار واکنش انتقامجویانه عراق پس از حمله به این رآکتورها بود، به همین دلیل ما باید همیشه در حال پیشرفته کردن سامانه دفاع موشکی خود در مناطق راهبردی بودیم و این هزینه سنگینی برای اسرائیل دربرداشت؛ واکنش عراق اواخر سال 1991 میلادی در جنگ خلیج فارس مشاهده شد، به همین دلیل اعتقاد دارم، بهترین گزینه استفاده از راهبرد سیاسی به جای استفاده از نیروی هوایی است که بدترین گزینه خواهد بود.
"عوزی عیلام" که در زمان حمله به رآکتورهای هستهای عراق رئیس کمیته انرژی هستهای اسرائیل بود، در کتاب خود "کمان ایلام" با حمله به عراق مخالفت کرد و اعتقاد داشت، این حمله تحریمهای بیشتری برای اسرائیل به دنبال خواهد داشت و روند صلح در منطقه را با مانع مواجه خواهد کرد؛ مخالفتهای ایلام به بود که "مناخیم بگین" مشارکت او در کابینه امنیتی جهت جلوگیری از تاثیرگذاری بر وزرای دیگر را ممنوع کرد.
عیلام گفت: پس از حمله انتظار داشتم، صدام به حملات زیر زمینی روی آورد و مخفیانه دست به اقداماتی بزند که چنین نیز شد؛ در سال 2003 میلادی، سازمان ملل هنگام بازدید از عراق به هیچ سلاح کشتار جمعی دست نیافت اما پیش از آن و پس از آن حمله صدام به سوی تولید سلاحهای هستهای و بیولوژیک و توپهای دور برد روی آورده بود و اینها همه از نتایج حمله به عراق بود، به به همین دلیل حمله به ایران نیز تهران را برای به دست آوردن چنین سلاحهایی مصممتر خواهد کرد!
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس