کاندیداهای محترم! مقام معظم رهبری ماجراجو نیست!!
نویسنده: حمیدرضا غریب رضا
برخی جریانهای سیاسی در تب و تاب انتخابات و حمله به دولت نهم، برخی واقعیت ها را منکر شده اند. این جریانها برای اثبات این که طرح مساله هولوکاست از طرف آقای احمدی نژاد، ماجراجویی سیاسی بوده است، عنوان داشته اند که این مساله نه در سخنان رهبر انقلاب و نه در سخنان رهبران فلسطینی مقاومت بیان نشده است. در نگاشته پیش با عنوان «هولوکاست، سحر علیه ساحر» کاربرد این واژه در ادبیات مقاومت به ویژه در سخنان رهبران مقاومت عرضه شد و نشان دادیم بعد از طرح مساله هولوکاست از طرف آقای احمدی نژاد، چگونه مبارزان فلسطینی از این مساله برای نشان دادن مظلومیت فلسطین و غزه بهره برداری کردند.
در این نوشته بخش دیگری از مدعای مخالفان سیاست خارجی آقای احمدی نژاد را پاسخ می دهیم.
درجلسه «سیاست خارجی و روابط بین الملل در دو نگاه» برگزار شده در دانشگاه شهید بهشتی آقای قربان اوغلی مسوول کمیته سیاست خارجی ستاد مردمی آقای میرحسین موسوی با انتقاد شدید از طرح مساله هولوکاست توسط آقای احمدی نژاد به طور کلی منکر استعمال این واژه از طرف مقام معظم رهبری شدند و از آقای احمدی نژاد انتقاد کردند که چرا برای طرح این دیدگاه با رهبر انقلاب مشورت نکرده است!! (فیلم جلسه موجود است)
تمامی کاندیداهای مهم نیز از جمله آقای میرحسین موسوی، آقای کروبی و آقای محسن رضایی سیاست خارجی آقای احمدی نژاد را ماجراجویی نامیدند و یکی از اشکالات عمده آنان طرح مساله هولوکاست بوده است.
تا جایی که آقای کروبی در یکی از سخنرانی های انتخاباتی خود گفته بود: کارمان به جایی رسیده است که با انکار هولوکاست از هیتلر دفاع کنیم!!
بنده هم که کنجکاو شده بودم در سایت مرکز نشر آثار آیت الله خامنه ای(حفظه الله) جستجو کردم و دیدم ایشان سه بار در سخنرانی هایشان مساله هولوکاست را مطرح کرده اند.(در پایان این نوشته متن سخنان ایشان را آورده ام) آخرین بار در کنفرانس فلسطین که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد، یعنی در جلسه ای که موضع رسمی جمهوری اسلامی درباره فلسطین توسط شخص مقام معظم رهبری مطرح می شود ایشان از هولوکاست یاد کردند.
سوال روشن ما از متهم کنندگان آقای احمدی نژاد به ماجراجویی این است:
1. با صرف نظر از جایگاه حقوقی مقام معظم رهبری، تدبیر و ذکاوت سیاسی ایشان بر هیچ کس پوشیده نیست، مسلما ایشان با بررسی دست آوردها و هزینه های طرح این مساله معتقد شده اند که دست آوردهای طرح این مساله برای کلیّت نظام بسیار بیشتر و چشمگیرتر از هزینه های آن می باشد. آیا کاندیداهای محترم فکر نمی کنند این حمله متوجه شخص مقام معظم رهبری هم خواهد شد؟ آیا معتقدند شخص مقام معظم رهبری هم ماجراجو هستند؟ از همه کاندیداها و طرفدارانش خواهشمندیم به این پرسش، شفاف و روشن پاسخ بگویند.
2. عنوان شدن این مساله در سخنان مقام معظم رهبری به مثابه تقریر و تأیید تاکتیک اتخاذ شده توسط آقای احمدی نژاد است بنابراین از دیدگاه مقام معظم رهبری طرح مساله هولوکاست در دکترین سیاست خارجی جمهوری اسلامی یعنی مثلث حکمت، عزّت و مصلحت گنجانده می شود و ماجراجویی نخواهد بود.
3. بنابر نص صریح قانون اساسی تعیین چارچوب سیاست خارجی کشور جزو اختیارات مقام معظم رهبری است و ایشان هم با بیان این مساله علاوه بر تقریر و تایید عملکرد رئیس جمهور خود نیز این مساله را طرح کرده اند. آیا اعتراض به طرح این مساله و ماجراجویی خواندن طرح هولوکاست، به نوعی عدم التزام به قانون اساسی(دست کم جزئی از آن) محسوب نمی شود؟
4. در مساله الحاق سازمان حج و زیارت(که البته ما هم در این مساله منتقد دولت هستیم) حملات نامنصفانه ای به دولت نهم و شخص آقای احمدی نژاد شد و ایشان را ولایت ناپذیر معرفی کردند. آیا کاندیداهای محترم حاضر هستند به خاطر سخنان صریح مقام معظم رهبری در طرح مساله هولوکاست و به جهت اثبات ولایت پذیرتر بودن خود از آقای احمدی نژاد، از این هجمه انتخاباتی (دست کم در طرح مساله هولوکاست) دست بردارند؟
5. ممکن است کاندیداهای بزرگوار بیان کنند که اطلاع نداشته اند رهبر انقلاب این سخنان را به زبان آورده است و گرنه چنین موضعی نمی گرفتند.
فکر می کنم مناسب است این شعر عربی را در پاسخ به این کاندیداهای عزیز بخوانیم:
ان کنت تدری فتلک مصیبة و ان کنت لاتدری فالمصیبة اعظم!!
اگر می دانستی و این سخن را به زبان آوردی که مصیبت است
و اگر نمی دانستی مصیبت بزرگتر است!!
آیا از کسانی که در صحنه رقابت انتخاباتی با چنین ادبیات تهاجمی شخص رئیس جمهور را هدف گرفته اند، این عذر پذیرفته است؟
به امید روزی که با دقت بیشتر در گفتار خویش به سالم سازی انتخابات کمک کنیم و دین خویش را نسبت به اخلاق سیاسی کشور ادا کنیم.
متن بیانات مقام معظم رهبری و اشارات ایشان به مساله هولوکاست
برای مطالعه دقیقتر به آرشیو بیانات در تاریخهای عنوان شده، در سایت http://www.khamenei.ir/
مراجعه کنید
بیانات در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین
14/12/1387
بهرغم این تلاش شیطانی گسترده و حیرتآور، غاصبان و حامیان آنان نه تنها نتوانستهاند مسألهی مشروعیت رژیم صهیونیستی را حل کنند، بلکه این مسأله با گذشت زمان بغرنجتر هم شده است.
عدم تحمل رسانههای غربی و صهیونیستی و دولتهای حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانهی غصب فلسطین بود، یکی از نشانههای این تزلزل و ابهام است. اکنون وضع رژیم صهیونیستی از همیشهی تاریخ سیاه خود در افکار عمومی جهان بدتر و پرسش از دلیل پیدایش آن جدّیتر است. اعتراض بیسابقه و خودجوش جهانی از شرق آسیا تا امریکای لاتین علیه آن رژیم و تظاهرات مردمی در 120 کشور جهان و از جمله در اروپا و در انگلیس که خاستگاه اصلیِ این شجرهی خبیثه بود، و دفاع آنان از مقاومت اسلامی غزه و از مقاومت اسلامی لبنان در جنگ 33 روزه، نشان میدهد که یک مقاومت جهانی علیه صهیونیزم پدید آمده که در 60 سال گذشته هرگز تا این حد، جدی و حجیم نبوده است. میتوان گفت مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین توانسته است وجدان جهانی را بیدار کند.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار پرسنل نیروى هوایى
18/11/1384
مسألهى مهمتر، مسألهى رسواکنندهى تمدن غربى در زمینهى آزادى بیان است. این حرکت زشت اهانت به نبى مکرم اسلام (صلّىاللَّهعلیهوآله)، از همه مهمتر است. این قضیه، لیبرال دمکراسىیى که غرب، پرچم آن را سرِ دست گرفته است و به آن افتخار مىکند، رسوا مىکند. آزادى بیان - که آنها دم از آن مىزنند - به آنها اجازه نمىدهد که در باب افسانهى کشتار یهودیان - معروف به هلوکاست - کسى تردید بکند. در آن قضیه، جاى آزادى بیان نیست! در کشورهاى اروپایى، افراد زیادى - از دانشمند و محقق و مورخ و مطبوعاتى و غیره - از ترس جرأت نمىکنند تردیدى را که نسبت به این قضیه در دلشان هست، ابراز کنند. بعضىها هم معتقدند قضیه از اصل دروغ است، اما جرأت نمىکنند بگویند؛ چون دیدهاند هر کس بگوید، مجازات خواهد شد؛ زندان مىاندازند، تعقیب مىکنند، از حقوق محرومش مىکنند؛ اما اهانت به مقدسات یک میلیارد و نیم مسلمان - آن هم بىدلیل، بدون اینکه دعوایى در بین باشد؛ بدون اینکه این طرف اهانتى به آنها کرده باشد - مجاز است و مشمول آزادى بیان! مسأله بر سر آن مطبوعات یا کاریکاتوریستى نیست که صهیونیستها پولى به او دادهاند که کاریکاتورى بکشد - با اهداف پلیدى که صهیونیستها دارند - و او هم کشیده، بلکه مسأله بر سر زمامداران اروپایى است که از این کار دفاع مىکنند و پشت سر این عملِ پست و سخیف قرار مىگیرند و به عنوان آزادى بیان، آن را مجاز مىشمرند! من حدس مىزنم که اصل قضیه، توطئهى عمیق صهیونیستى است. مسأله، مسألهى رو در رو قرار دادن مسلمانان و مسیحیان است؛ چون براى صهیونیستها این مسأله، بسیار حایز اهمیت و لازم است که جامعهى عظیم اسلامى را در سرتاسر عالم در مقابل مسیحىها و مسیحىها را در مقابل مسلمانها قرار بدهند
بیانات رهبر معظم انقلاب در اجتماع بزرگ زائران و مجاوران حرم مطهر رضوى
1/1/1387
اینها میفهمند حقوق بشر یعنی چه؟ امریکا در حدود دویست بازداشتگاه مخفی در سراسر دنیا دارد که تعدادی از این بازداشتگاهها در اروپاست؛ اروپاییهایی که حقوق بشر لقلقهی زبانشان است و از هر طرف حرکت میکنند، اسم حقوق بشر را میآورند که ما پایبند حقوق بشریم! این حقوق بشر است؟ در مقابل آن کسی که هولوکاست را مورد سؤال قرار بدهد، همه بسیج میشوند ـ دادگاههاشان، دولتهاشان، روزنامههاشان ـ اما در مقابل اهانت به نبی مکرم اسلام، نه فقط اعتراض نمیکنند، بلکه همصدایی هم میکنند! این حقوق بشر است؟ این احترام به انسانیت است؟ این احترام به انسانهاست؟ میگویند ما طرفدار دموکراسی هستیم، اما هر جایی که آراء مردم بر خلاف منافع آنها باشد، با مشت آهنین با دموکراسی و با دولت منتخب مردم برخورد میکنند!
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس