مستی حکومت گرجستان در معاشقه با اسرائیل
رویدادهای جاری در گرجستان سایه ای از حضور "ساحرانه" اسرائیل در حکومت "ساکاشویلی" و سیطره پنهان بر زمام امور و تصمیمات به منظور استمرار نفوذ این رژیم در منطقه قفقاز را می نماید.
این حضور سایه وار با رخنمایی های اخیر خود ثابت می کند که گروه ساکاشویلی آنچنان به دلبستگی به صهیونیسم مشغول است که هوشیاری خود را از دست داده و گامهای خود را با ضرب آهنگ ایدئولوژی "بخشش" شایلوکی و تعمیم اقتصاد دست و دل بازانه که صورتحساب آن از بیرون و بسوی اهداف منطقه قفقاز تامین شده ، به عنوان بخشی از اقتصاد خدمات سیاسی پیش می برد .
این درآمد ثابت به اعتقاد آگاهان عرصه سیاسی این کشور به کلی از ماهیت تاریخ گرجستان و هویت و اخلاق حرفه ای و مزیتهای تولید و رقابت و نوگرایی به دور است و مانند هر عمل ناشرافتمندانه این تاریخ و هویت را زیر پا می گذارد .
در این شیفتگی به اسرائیل ،تنها تبعیتی کورکورانه مشاهده می شود و بی ارزشی و پوچی تنها کالایی است غیر از خدمات سیاسی که در این کشور ضعیف و کم درآمد یافت می شود .
این اموال که در حسابهایی از مساعده های بی شائبه جاری می شود برنامه های سیاسی مشخصی را دنبال می کند و اهداف کمکها کاملا روشن است و در عوض پاسخ به خواسته های سیاسی اموال ارائه شده بر تن افراد همداستان با سیاستهای طرف بیگانه خودنمایی می کند و زیر پوستینهای گرانبها یا پالتوها دیده می شود .
در راستای این نفوذ باید گفت که از زمان اشغال عراق در سال 2003 گرجستان به نمونه ای برای حمایت دموکراسی و صدور آن بدل شده چرا که از لحاظ تعداد نیروهای نظامی در عراق با داشتن 2000 سرباز به سومین کشور اشغالگر عراق بدل شده و با این اعتقاد که ناتو دروازه آزادی است شدیدا می کوشد که به آن بپیوندد. این امر محور توجهات دولت بوش است چه آنکه رئیس جمهور گرجستان جوانک پر ناز و ادا نزد واشنگتن است و برنامه های جاری در دولت او بوی نفت و نقشها و طرحهایی در منطقه را می دهد و این واگذاری نقشها بدان جهت است که تمام ویرانه های طرحها تنها دامنگیر دولت امریکا نباشد .
امریکایی ها و صهیونیست ها در راستای پیشبرد اهداف خود در منطقه، سازمان های غیردولتی فعال در جهت تاثیر بر حرکتهای مردمی و تسریع ارتباط نهادینه و طولانی مدت آن به برنامه های حکومت امریکا ،را با اموال کریمانه خود غرق کرده اند و شرایط به نحوی پیش می رود که گویا مردم صرفا گله های گوسفندی هستند که به وعده های غذایی خود زنجیر شده اند و هیچ تلاش و رنجی را برای گشودن راهی بسوی زندگی و آینده ای بهتر متحمل نمی شوند و در اینجا برای فهم معادله باید به دنبال اسرائیل گشت .
به عقیده کارشناسان در الگوی گرجستان به رهبری ساکاشویلی، نمونه های بسیاری برای تحلیل و آزمایش وجود دارد تا از طریق آن بتوان به حقیقت رویدادها و تبدیل حکومت کنونی به طرفی بر ضد منافع عربی و میزان نفوذ صهیونیستی در درون شریانهای تصمیمات اتخاذ شده پی برد. به عنوان نمونه می توان به درخواست توضیح روسیه از اسرائیل درباره تجهیز دولت گرجستان به هواپیماهای بدون سرنشین به خصوص بعد از تکرار سقوط آنها در آبخازیا اشاره کرد .
این امر تنها مربوط به تجارت سلاح نیست بلکه سیاستها و برنامه ها و ملتهایی را هدف گرفته که طرح منزوی سازی و به حاشیه راندن آنها و خالی کردن ایشان از هرگونه مضمون و محتوای تاریخی و انسانی و تحمیل مجازاتها بر منطقه حضور آنها در جریان است . زیرا که این مردمان شاهد رقم خوردن سرنوشت خود به دست "تاجر ونیز " در معامله ذلت و فرمانبری و غرق شدگی در بحران بیکاری و بطالت هستند و البته زمانیکه بخواهند این دین ها را باز پس دهند ناراحتی و تحقیر بسیار شدید تر و دردناکتر خواهد بود .
به عنوان مثال هفته جشنهای بزرگ در تفلیس پایتخت گرجستان به مناسبت" 60 سالگی تاسیس و استقلال اسرائیل " یا همان سالروز یوم النکبه در فلسطین که سران اسرائیلی هم در آن حضور یافتند و هنرمندان گرجستانی نیز به خدمت آن درآمدند ،شاهد دیگری بر این جریان بندگی است .
البته در زمانیکه سران حکومتی گرجستان با فصاحت و روانی خاصی به زبان عبری سخن می گویند و اصالت خود را اینگونه آشکار سازند و به آنچه که امریکا به آن " فرهنگ استراتژیک" به معنی احساس خطر پیش از موعد نسبت به پیامدهای تهدید و روشهای رویارویی می گوید- و نتیجه آن نظریه "سقط سبقت جویانه" بوش بود ، اشاره داشته باشند ؛جای شگفتی نیست که چنین جریاناتی استمرار یابد . تهدیدات وزیر اسرائیلی "شاوول موفاز" و اعلام آمادگی تفلیس برای حمایت موکد از برنامه های اسرائیلی – امریکایی بر ضد ایران نمونه این سرسپردگی است .
"دیوید کزراشویلی" شخص دوم حکومت تفلیس بهعنوان وزیر دفاع این کشور در سال 1993 نزد مادربزرگ خود در اسرائیل رفته و تا مدتی در آنجا با سیاست و آیین های اسراییلی آشنا شد و پس از تحصیل در اسرائیل به گرجستان بازگشت تا از نردبان ساکاشویلی که بسیار به او نزدیک بود به محافل سیاسی رسمی صعود کند. به نوشته روزنامه اسرائیلی "یدیعوت احارنوت" پدر این وزیر گرجی به زبان یهودی صحبت می کرده و با اسرائیل روابط کامل داشته است .
وزیر دیگر گرجستان "تیمور یعقوبو (ابن یعقوب) شیویلی" نیز پیش از آنکه به وزارت برسد در اسرائیل زندگی می کرده و به راحتی عبری صحبت می کند و روابط محکمی با اسرائیل دارد و بسیاری از مشاوران ساکاشویلی نیز همین شرایط را دارند.
گرجستان در چارچوب منافع امریکا برای استمرار و اداره بحرانها ،در اتاق مراقبتهای ویژه اسرائیل قرار گرفته و با معادله های ضرب و تفریق و تقسیم به روش صهیونیستی در رفتار دوگانه "به دشمنی برانگیختن" و " قانع ساختن" مواجه است و در این میان گاه و بیگاه روزنامه های اسرائیلی ارقامی از آنچه که در این منظومه در حال گردش رخ می دهد را بازگو می کنند که می تواند مواضع تخریب و نابودی را بیشتر اشکار سازد .
به عنوان مثال شرکت نفتی "لابیدوف" اسرائیل برای توسعه مناطق نفتی گرجستان 30 میلیون دلار سرمایه گذاری می کند و طرح ساخت 800 ویلا در تفلیس را نیز پشتیبانی مالی کرد . میلیاردر اسرائیلی مقیم لندن " ایال عوفر" نیز 78 میلیون دلار برای توسعه پایتخت گرجستان هزینه کرد و "افرایم عوز" تاجر اسرائیلی هم که عضو سابق کنیست اسرائیل بوده و متولد گرجستان، به ریاست گروه سرمایه گذاران در گرجستان انتخاب شد و ساخت 1000 واحد مسکونی در تفلیس را آغاز کرد و 50 میلیون دلار سرمایه شرکت سرمایه گذاری "شلفار" را از اسرائیل به گرجستان آورد .
همچنین ناظران معتقدند که اولویتهای دولت گرجستان مخصوص به احتکارها به نفع اسرائیل ، دولت پر ناز و کرشمه و " معصوم" از نگاه امریکا ، و تکیه تا اعماق وجود به صهیونیسم است .
اما علل این شرایط از لحاظ جغرافیایی از گرجستان به سوی قفقاز جنوبی کشیده می شود تا یک پیمان استثمارگر بر ضد خون و جان ملتهای منطقه و تبدیل آن به بازار سیاه و تجارت جنایتگرانه شکل گیرد .
این موارد می تواند تفسیری برای این غفلت ناشی از مستی حکومت گرجستان در معاشقه با اسرائیل و ایجاد دشمنان در رویکردهای آینده مدار که البته ارتباطی هم با شانس و کف بینی یا طرح دستی های خارق العاده ندارد ،باشد و این نکته بر اعراب و مسلمانان و دیگر دشمنان اسرائیل ایجاب می کند که به حمایت از آرمانها و قضایای خود در برابر برنامه ها و طرحهایی برخیزند که به موازات طرحها و آرمانهای اسراییل و آمریکادر حال اجراست و می تواند با مختصات جدیدی که به خود می گیرد آنها و آرمانهایشان را هدف قرار دهد.
نویسنده: رشید قویدر(نویسنده فلسطینی)
مترجم: دکتر مصطفی پارسایی(عضو تحریریه قدسنا)
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس